2016. január 2., szombat

Áttörés 2016 Műhely

Nem tudsz igazán erőteljes, szinte vákumként vonzó célt magad elé tűzni? 

Vagy jártál már úgy, hogy a végre kitűzött célodat nem sikerült megvalósítani?


A legtöbb ember ilyenkor arra hajlamos, hogy feladja.
Ha Te nem vagy ez a típus, akkor olvass tovább.

Te is tudod, hogy milyen nehéz pontos, kristály tiszta, mérhető célokat kitűzni.
Azt is bizonyára megtapasztaltad már, milyen nehéz a kitűzött célokat megvalósítani.
...mert mindig közbejön valami és nemcsak, hogy közbejön, hanem bizonyos dolgok elfelejtődnek, kiesnek és ezáltal Te is kiesel, elveszted a fókuszt.

Velem is nagyon sokszor előfordult ez már eddigi életem során. Ezért folyamatosan kutattam és kutatom azokat a módszereket és eszközöket, amelyek a fejlődésben és a célok megvalósításában segíthetnek. Ezen kutatások eredményeképpen állt össze külföldi és itthoni tapasztalatok alapján az az anyag, ami már évekkel ezelőtt is segített, kezdőknek is, de még nagy csapatot vezető, milliós keresetű, eredményes hálózatépítőknek is VALÓDI célokat kitűzni és megvalósítani.

Sok helyen hallhatsz a célkitűzésről, sok drága gyakorlati edzőtábor, képzés is van.
Viszont ezek nagy része, hálózatépítők részére csak töredék részben alkalmazható, mert nem nekik szól, nem jár a "cipőjükben" az, aki ezeket létrehozza.

Jó lenne, ha Te is meg tudnád ismerni ezt az anyagot, mely akkor több mint száz magyar hálózatépítőnek segített tisztázni  céljaikat és elindította őket a további sikerek felé?

Akkor most jó hírem van számodra: 2016. január 3-án vasárnap (2016.01.03.) 15 órai kezdettel Neked is adott a lehetőség, hogy rögtön év elején rászánj néhány órát a céljaidra és megismerd megvalósításuk módszereit és segítő eszközeit is!

A részvétel DXN partnereknek ingyenes.

2008 óta, amióta először volt Budapesten élő Áttörés Szeminárium hálózatépítőknek Mátrai Szilárd szervezésében, a világ sokat változott és egyre gyorsabban változik. Még több információt kell feldolgoznunk és még több az elterelő tényező. Ezért ma még fontosabb mint bármikor, hogy ne csak a céljainkat ismerjük pontosan, hanem mindazokat a modern és hagyományos eszközöket, amelyek segítenek céljaink megvalósításában, melyek segítenek rajta maradni a sikerek felé ívelő röppályánkon.

Idén is ezen lesz a hangsúly.

A céljaid pontos tisztázásán és kitűzésén túl tehát, arról lesz szó 2016. január 3-án 15 órától 18 óráig a DXN Leaders webkonferencia  teremben, hogy mik azok az eszközök, melyek tudnak neked segíteni abban, hogy GPS pontossággal haladj a  kitűzött céljaid felé.

Ez nem egy előadás lesz, hanem egy közös munka, tehát toll, papír legyen kéznél.

Ne hagyd, hogy életed hajója céltalanul lebegjen az óceánon. Inkább ragadd meg a lehetőséget és fogd be a szelet a vitorláiba. Azt az erőt, amit a céljaid és az elméd együttes működése képes gerjeszteni a megfelelő navigációs eszközök támogatásával.

Az Áttörés2016 Műhely utáni napon kétféle ember lesz Magyarországon: 

az egyik, aki január 3-án ott volt és feltárta igazi céljait saját magának és maga előtt
és megismerte az eszközöket, amik a megvalósításukban segíteni tudnak és

a másik, aki sosem valósítja meg igazi céljait.

Te melyik csoportba akarsz tartozni a fentiek közül?

Ha az elsőbe, akkor lépj be 2016.január 3-án 15 óra előtt pár perccel a webkonferencia terembe az alábbi linken és készíts magadhoz tollat és papírt, mert dolgozni fogunk a céljaidon!

http://dxnleader.com/presentation  a jelszó: dxn

Várom a találkozást,

Sikeredért,

Mátrai Szilárd

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése